opustitOpustit
Moje kolo, moje "Radost"
Datum: 18.09.2011
Začátek: 13:30
Popis: Je pro Vás připravena trasa z Luk (parkoviště vedle zdravotního střediska), přes Kozlov, zkratkou přes louku a lesní cestou na letiště v Henčově. Odtud přes Henčov do Malého Beranova a po cyklostezce zpět do Luk (cca 20km). Cestou bude pár hravých stanovišť a občerstvení v místní hospůdce. Cíl za zdravotním střediskem v Lukách. Bude zajištěno občerstvení - párek v rohlíku, různé soutěže, vyhodnocení a odměny. Pokud bude pršet, akce se bohužel ruší.
Album ve fotogalerii: Moje kolo, moje "Radost" - 18.09.2011


           Tuto akci jsme pořádali teprve podruhé. Loni se nám účastí úplně nevydařila,Undecided takže nám udělalo velkou radost, když jsme se na startu sešli v celkovém počtu 22 lidíSmile (14 soutěžících a 8 vedoucích na kole).

            Přesně ve 13:30 naše malá kolonka vyjela směr Kozlov. Počasí nám zatím vycházelo, i když k večeru už mělo pršet. Cesta utíkala, fotili jsme a vše šlo krásně. V Kozlově jsme v pravotočivé zatáčce odbočili a jeli přes louku polní cestou až k policii za Velkým Beranovem. Tady jsme na sebe všichni počkali. Od policie jsme se vydali směr Henčov letiště. Opět jsme jeli polní cestou. Kousek jsme jeli i po asfaltce a kousek lesem. Myslím, že to byla příjemná cesta.

            Zhruba ve 14:45 jsme dorazili na letiště do „bum bej baru“.Cool Zde si všichni zakoupili nějaké pití. Trošku jsme si odpočinuli a vedoucí začali připravovat soutěže.

Soutěžilo se ve dvojicích v různých hrách:

  1. karty Prší – Hráli se vždy 3 hry a kdo vyhrál, získal bod.
  2. věž – Vyndávání a skládání kostek na věž. Komu věž spadla, byl bez bodu a druhý ho získal.
  3. kimovka – Na 30 sekund se odkrylo 15 věcí, které pak soutěží měl vyjmenovat. Čím více, tím lépe.
  4. poznávání věcí poslepu – Celkem 10 věcí. Čím více soutěžící poznal, tím lépe.

      Když jsme dokončovali soutěže, tak už docela hodně foukalo, trochu i hřměloFrown, a tak jsme raději nasedli na kola a vyrazili směr Henčov. Poté Malý Beranov a dál po cyklostezce až za zdravotní středisko v Lukách. Většina nás dojela zhruba před pátou za středisko už za deště.

Zde na nás čekali vedoucí, kteří vařili párky a připravili posezení pro soutěžící. Bylo třeba ještě dohrát hru věž, kterou nehrály dvě dvojice. Poté jsme už mohli vyhodnocovat, psát diplomy a odměňovat. Než jsme vše sečetli, tak se všichni najedli, a pak už bylo na řadě jen odměňování.

Všichni soutěžící dostali reflexní pásku, reflexní přívěšek medvídka, tužku, propisku a perník. Děti dostaly ještě po klíčenkách. Vše od paní Švaříčkové s logem cyklostezky. Prvních pět míst z řad dětí dostalo zadní světlo na kolo, též od paní Švaříčkové. Z řad rodičů jsme odměnili 4 místa jen diplomem a polední diplomy a odměny v podobně létacích talířů jsme rozdali podle umístění týmů. Jeden “team“ = jedna rodina.

Všem se akce moc líbila a to nás velice potěšilo.Laughing

Vyhodnocení:

  1. Ondra Rýgl         22b.     1. p. Eliška Rýglová             25b.      1. Číhalovi         65b.
  2. Víťa Juránek      21b.     2. p. Mirka Číhalová           23b.     2. Juránkovi     63b.
  3. Petr Juránek      21b.     3. p. Michal Musil                 21b.      3. Rýglovi         62b.
  4. Adéla Číhalová 20b.    4. p. Juránková                     20b.      4. Musilovi       55b.
  5. Filip Musil           19b.          Renča                                    22b.
  6. Jan Musil             15b.
  7. Matouš Rýgl       15b.