opustitOpustit
Diskotéka pro náctileté
Datum: 12.11.2010
Začátek: 17:00
Popis: Diskotéka pro II. stupeň ZŠ. Připraveny hry, občerstvení a hlavně skvělá hudba! Přijďte všichni!
Album ve fotogalerii: Diskotéka 2010 - 12.11.2010


             Letos jsme uvažovali diskotéku pořádat naposledy vzhledem k tomu, že chodí čím dál méně dětí. Děti ale překvapily a počet se vyšplhal na 29 tančících.

Po pomalém začátku se diskotéka celkem rozjelaCool. Naši DJ-ové měli připraveny i dvě hry:

1.      Děti měli utvořit páry, kde se jednomu z dvojice na nohu přivázal nafukovací balónek a ten měl za úkol chránit.Wink Druhý z dvojice zase musel ničit balónky ostatních párů. LaughingZvítězily nám dva páry: David Průša a Martin Vrzáček, kteří získali peněženku a propisku a pak pár Vašek Kolouch a Lucie Kratochvílová, kteří získali totéž, ale Lucce jsme místo peněženky dali náušnice s přívěškemWink. Hra probíhala okolo sedmé hodiny.

2.      Posílání PET lahví mezi nohama. Byla vytvořena dvě družstva po devíti lidech. Úkol byl jednoduchý, poslat si mezi nohama PET lahev tam a zpět bez spadnutí na zem. Z vítězství se radovala skupina, kterou tvořila skoro samá děvčata: Dominika Kovaříková, Vašek Kolouch, Hana Čápová, Karolína Reichelová, Terka Mátlová, Aneta Kubáčková, Lucka Kratochvílová, Otakar Mašek, Anna Koumarová. Hra končila s úderem osmé hodiny.

Po deváté hodině DJ-ové ukončili diskotéku a dětem jsme sdělili, že příští rok diskotéka už pravděpodobně nebude. Možná bude nová akce. To ještě nevíme.Wink